Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Introductie

Wij zijn een praktijk met ongeveer 4700 patiënten, 3 huisartsen, 4 assistentes en 3 praktijkverpleegkundigen. Huisartsen mevrouw Schilte, mevrouw Westerhof en de heer Zuidwijk leveren huisartsenzorg met oprechte aandacht. De zorg aan chronisch zieken, zoals patiënten met suikerziekte, longziekte, kanker en ander aandoeningen wordt in onze praktijk mede verleend door een gespecialiseerde verpleegkundige ( praktijkondersteuner) met veel praktijkervaring. Ook wordt er begeleiding verleend aan mensen met psychische klachten. Er is een praktijkondersteuner-GGZ werkzaam in de praktijk om de huisartsen hierbij te ondersteunen. Zij doet spreekuren op 2 middagen in de week.

Huisartsgeneeskunde wordt in de volle omvang geboden, volgens de richtlijnen en standaarden van de beroepsgroep voor huisartsen, het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG). Wij streven naar hoge kwaliteit zorg; wij zijn sinds 2007 geaccrediteerd door het NPA, het kwaliteitskeurmerk van het NHG.

U vindt op deze homepage ook een Contactformulier: dit is nadrukkelijk niet bedoeld voor medische vragen, u kunt hier wel administratieve wijzigingen melden. Het contactformulier is ook niet bedoeld voor vragen over machtigingen of bijvoorbeeld medicatie. Onze praktijk biedt sinds 2015 E-consulten. Dit gaat via een beveilgde site. Indien u hier gebruik van wenst te maken, kunt u dit aangeven bij de assistente of huisarts. U krijgt dan een link voor deze beveiligde site toegestuurd. Hiermee kunt u wel medische vragen aan medewerkers van de praktijk stellen.

Contact

Spoednummer 0592-344662
 

Huisartsenpraktijk Marsdijk-Wilgenbeemd

Wilgenbeemd 9
9403 MB ASSEN
Telefoon:
0592-373887
Fax:
0592-409127
Email: praktijk@huisartsmarsdijk.nl
Receptenlijn: 0592-373887 (optie 2)
praktijk@huisartsmarsdijk.nl
Routebeschrijving >

gezondheids­informatie