Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

"Plus" Praktijk

        Vanaf 1 januari 2012 zijn wij Achmea pluspraktijk!

Achmea sluit deze speciale module af met praktijken die voldoen aan aanvullende kwaliteitseisen en extra service leveren aan hun patiënten. Dankzij deze module kunnen wij investeren en de dienstverlening aan u verder uitbreiden.

De belangrijkste veranderingen zijn:

  1. De praktijk is de hele dag telefonisch bereikbaar om afspraken te maken en voor uw (medische) vragen.
  2. Er is een nieuw afspraakspreekuur van 17.00 tot 18.00 uur op maandag t/m donderdag.
  3. Er is een inloopspreekuur: Hiervoor kunt u zich melden van 8.00 tot 8.15 uur.

Telefonisch is de praktijk bereikbaar van 8.00 uur tot 17.00 uur, ook tussen de middag. Wij blijven wel van 10.00 tot 10.30 uur patiëntenoverleg houden en stellen het op prijs als u ons dan niet belt. Tevens kan het voorkomen dat wij u via ons antwoordapparaat vragen ons terug te bellen als de assistente nodig is voor patiënten die acuut zorg nodig hebben.

Van maandag tot en met donderdag is er een speciaal spreekuur van 17.00 tot 18.00 uur, met uitzondering van de zomervakantie. Voor dit spreekuur dient u van te voren een afspraak te maken bij de assistente. Voor spoedeisende hulp kan zoals gebruikelijk contact op worden genomen met de Centrale Huisartsen Dienst Drenthe, tel. 0900-1120112.

Op het inloopspreekuur kunt u zonder afspraak te maken terecht met vragen of klachten die snel afgehandeld kunnen worden (max. 5 minuten en 1 vraag per consult bij de dokter die op dat moment het inloopspreekuur doet). Mocht een probleem meer tijd in beslag nemen dan zullen wij u vragen een afspraak op het afsprakenspreekuur te maken. Bij binnenkomst kunt u aan de balie uw naam opschrijven bij het bordje inloopspreekuur en vervolgens plaats nemen in de wachtkamer. Er kunnen maximaal 8 patiënten op dit spreekuur gezien worden. Mocht het inloopspreekuur onverhoopt vol zijn dan kunt u bij de assistente een afspraak maken.

Indien u wordt doorverwezen naar een specialist zorgt de huisarts voor directe verzending van de brief of krijgt u deze mee.

Om uw tevredenheid te meten gaan wij jaarlijks een patiëntenenquête houden, zie hiervoor www.argo.rug.nl “Door de Cliënt Bekeken”. U kunt dus door ons benaderd worden om hieraan deel te nemen. De resultaten van de enquête worden jaarlijks op de website bekend gemaakt en zullen gebruikt worden om onze praktijkvoering verder te verbeteren.

Contact

Spoednummer 0592-344662
 

Huisartsenpraktijk Marsdijk-Wilgenbeemd

Wilgenbeemd 9
9403 MB ASSEN
Telefoon:
0592-373887
Fax:
0592-409127
Email: praktijk@huisartsmarsdijk.nl
Receptenlijn: 0592-373887 (optie 2)
praktijk@huisartsmarsdijk.nl
Routebeschrijving >

gezondheids­informatie