Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Introductie

De praktijk is gevestigd aan de Wilgenbeemd 9 in Assen, in de wijk Marsdijk. Als huisartsenpraktijk proberen wij een zo goed mogelijke zorg te verlenen aan onze patiënten, die overwegend in de wijk Marsdijk wonen. Nieuwe patiënten zijn welkom in onze praktijk.

Wij zijn een praktijk met ongeveer 4650 patiënten, 3 huisartsen, 4 assistentes en 2 praktijkverpleegkundigen. Huisartsen mevrouw Schilte, mevrouw Westerhof en de heer Zuidwijk leveren huisartsenzorg met oprechte aandacht. De zorg aan chronisch zieken, zoals patiënten met suikerziekte, longziekte, kanker en ander aandoeningen wordt in onze praktijk mede verleend door een gespecialiseerde verpleegkundige ( praktijkondersteuner) met veel praktijkervaring. Ook wordt er begeleiding verleend aan mensen met psychische klachten. Er is een praktijkondersteuner-GGZ werkzaam in de praktijk om de huisartsen hierbij te ondersteunen. Zij doet spreekuren op 2 middagen in de week.

Huisartsgeneeskunde wordt in de volle omvang geboden, volgens de richtlijnen en standaarden van de beroepsgroep voor huisartsen, het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG). Wij streven naar hoge kwaliteit zorg; wij zijn sinds 2007 geaccrediteerd door het NPA, het kwaliteitskeurmerk van het NHG.

 

Contact

Spoednummer 0592-344662
 

Huisartsenpraktijk Marsdijk-Wilgenbeemd

Wilgenbeemd 9
9403 MB ASSEN
Telefoon:
0592-373887
Fax:
0592-409127
Email: praktijk@huisartsmarsdijk.nl
Receptenlijn: 0592-373887 (optie 2)
praktijk@huisartsmarsdijk.nl
Routebeschrijving >

gezondheids­informatie