Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Klachtenformulier

Klachtenformulier

De medewerkers van onze praktijk streven ernaar u als patiënt zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het voorkomen dat de geleverde zorg niet aan uw verwachtingen voldoet. Wij hechten veel belang aan een goede vertrouwensrelatie met u. Daarom horen wij graag van u als u niet tevreden bent over onze zorgverlening. 

Wij vinden het prettig als u uw klacht rechtstreeks met ons bespreekt. Eventueel kunt u uw klacht ook schriftelijk melden. U kunt daarvoor onderstaande klachtenformulier invullen of bij de assistente aan de balie een klachtenformulier ophalen. De huisarts zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de klacht verder te bespreken. 

Bent u daarna nog niet tevreden?

Dan kunt u altijd een schriftelijke klacht indienen bij de onafhankelijke Klachtencommissie. Dit kan ook online op de site van SKGE.

Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg, Postbus 8018, 5601 KA, Eindhoven.

Telefoonnummer: 088- 0229100

Website: www.skge.nl  info@skge.nl

In onze praktijk is ook een folder aanwezig van de Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg (SKGE).

Hieronder vindt u het formulier en kunt u de klacht omschrijven.

Voornaam:
Achternaam*:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
Email*:
Uw klacht*:

Verificatie*
Ter voorkoming van misbruik van dit formulier door kwaadwillende gebruikers dient u hieronder in het vakje een vinkje te zetten en eventueel de vraag die verschijnt te beantwoorden. Zonder deze stap is verzending van dit formulier niet mogelijk.


Contact

Spoednummer 0592-344662
 

Huisartsenpraktijk Marsdijk-Wilgenbeemd

Wilgenbeemd 9
9403 MB ASSEN
Telefoon:
0592-373887
Fax:
0592-409127
Email: praktijk@huisartsmarsdijk.nl
Receptenlijn: 0592-373887 (optie 2)
praktijk@huisartsmarsdijk.nl
Routebeschrijving >

gezondheids­informatie